Fullständig trygghet

Fullständig trygghet

Vi har hjälpt människor till ett bättre samliv sedan 2003.

Himmelriket har funnits sedan 2003 och är ett av Sveriges största homepartyföretag. Vi är ett seriöst helsvenskt aktiebolag med ca 150 anställda. Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till andra aktörer. Erbjudanden m.m. skickas endast ut på din begäran. På Himmelriket kan du känna dig helt trygg!

Vi garanterar att:

  • Våra säljare har tystnadsplikt
  • Inga personuppgifter lämnar Himmelriket och vi sänder aldrig ut reklam eller liknande: Nyhetsbrev skickas ut till de personer som själva valt detta
  • Alla varor skickas diskret med annan avsändare. Det går inte att se att paketet kommer från Himmelriket eller vad det innehåller
  • I vår webbshop betalar du endast för den produkt du köpt samt frakt. Inga dolda avgifter tillkommer
  • Vi försöker alltid lösa problem på bästa sätt för dig som kund, men vid eventuell tvist följer vi Allmänna reklamationsnämdens beslut.

Ett tryggt & seriöst alternativ
Att handla via Internet är smidigt, enkelt och ger ett enormt utbud, men det är också förknippat med risker. Det finns tyvärr gott om oseriösa aktörer som på olika sätt lurar sina kunder. Det kan handla om att man inte får de produkter man betalt för, att det inte går att kontakta företaget med problem, dolda avgifter, insamlande av kreditkortsuppgifter eller att personuppgifter och e-postadresser säljs vidare etc.

För att underlätta för dig som konsument har Svensk Distanshandel tillsammans med Konsumentverket, Råd och Rön, Konsument Europa m.fl. utarbetat kvalitetsmärkningen ”Trygg e-handel”. För att få märkningen måste e-handlaren, förutom att följa svensk lagstiftning, även leva upp till deras punktslista som du hittar HÄR. För att säkerställa kvalitén gör Trygg e-handel besiktningar, stickprov, kreditupplysningar och utreder eventuella klagomål från kunder så att du kan känna dig trygg när du handlar från en webbshop med Trygg e-handelssymbol.

Himmelriket är certifierade av Trygg e-handel och uppfyller samtliga krav.