Homeparty

Himmelriket Homeparty!

Vi vill på ett ansvarsfullt och roligt sätt hjälpa människor till ett bättre samliv. Det gör vi framförallt genom att erbjuda produkter för ökad livskvalité, information och rådgivning.

Prova Sveriges populäraste Homepartyn med sexleksaker. Vi finns över hela landet med ett hundratal utbildade konsulenter som ger er en informativ och underhållande kväll med mycket fniss och skratt. 

Du kan också handla i vår trevliga och reklamfria webbshop med ett stort utbud av sexleksaker, hjälpmedel, spa-produkter och mycket annat till riktigt bra priser och med 30 dagars öppet köp. Vår kundservice hjälper dig gärna om du vill boka ett homeparty, behöver hjälp med att handla i vår shop eller har andra frågor.

Välkommen upp till Himmelriket!


Sök till Homepartykonsulent

Vi har i dagsläget så stor efterfrågan på homepartys runt om i landet att våra konsulenter inte räcker till.  Vi söker därför fler glada tjejer i åldrarna 20-55 år. Vill du ha ett väldigt roligt och givande extraarbete? Inga förkunskaper behövs. 


Vad är ett Homeparty?
Homepartys har funnits i över 50 år. Till en början var det plastburkar som gällde, men i dagens allt mer öppna samhällsklimat har det blivit lite roligare. Hemparty, homeparty, dildoparty, sexparty eller erotikparty är alla namn på samma sak: sexsnack, roliga vuxenleksaker och en hel del fniss och skratt.

Hur går ett Homeparty till?
Samla 7-20 vänner, bara tjejer, mixat eller par. En av våra Homepartykonsulenter kommer till er och visar ett stort utbud av massageoljor, sexleksaker, skämtartiklar och mycket annat. Under lättsamma förhållanden presenterar hon kort alla produkter och låter dem skickas runt bland gästerna så ni kan känna, klämma, lukta och smaka. Våra konsulenter har hög produktkännedom och besvarar gärna alla era frågor under partyt eller senare i enskildhet.

Vi har utrustat våra konsulenter med en stor väska med många av de mest populära produkterna samt kataloger med resten av sortimentet. Alla beställningar tas upp i ett enskilt rum så att ingen får reda på vad någon annan beställt eller frågat om. Våra konsulenter har tystnadsplikt. Som värd för ett party får du som ett tack från oss på Himmelriket välja en gratis produkt från vårt sortiment. Ju mer det handlas för, desto finare gåva kan du välja.

Varorna levereras väl paketerade och med diskret avsändare så ingen kan se vad eller varifrån ni handlat.

Undrar du något?
Kontakta oss på info@himmelriket.se eller läser om våra Homepartyn under Frågor och Svar.